Посјетите наше угоститељске објекте гдје се нуде домаћи специјалитети оријентисани на здраву храну, међу којима је најпознатија гатачка јагњетина, јаретина испод сача, цицвара, надалеко чувен гатачки кајмак и сир торотан, као и специјалитети европске кухиње.

Хотел Метохија

Хотел Метохија се налази у самом центру града. Располаже са 114 лежајева у двокреветним и трокреветним собама. У склопу хотела се налазе ресторан, сластичарна, љетна башта са укупно 350 сједишта, као и пицерија израђена у етно стилу.

Адреса: Улица Немањина 1
Телефон: +387 59 472 650
Емаил: Садржај није видљив без омогућеног Јаваскрипта!

Важна напомена:
Хотел Метохија тренутно не ради.

hotel-metohija

Мотел Кошута

Мотел Кошута је удаљен осам километара од града на путу Гацко – Требиње – Дубровник, укомпонован у амбијент нетакнуте природе на рубу стогодишње борове шуме, са погледом на околне планине и Гатачко поље. Околина пружа изузетно повољне услове за шетњу, групне излете, припреме спортских екипа, рекреацију на спортским теренима за фудбал, одбојку, кошарку и тенис. Мотел располаже ресторанском салом и терасом са укупно 250 сједишта, а у свом саставу има и пет добро опремљених бунгалова са 20 кревета.

Телефон: +387 59 480 389
Емаил: Садржај није видљив без омогућеног Јаваскрипта!

Важна напомена:
Мотел Кошута тренутно не ради.

motel-kosuta

Мотел Клиње

Мотел Клиње је удаљен пет километара од града и налази се на обали истоименог језера. Располаже са 30 лежајева у двокреветним и трокреветним собама, рестораном са 70 сједишта и љетном тарасом са погледом на језеро.

Телефон: +387 59 472 316
Емаил: Садржај није видљив без омогућеног Јаваскрипта!

Важна напомена:
Мотел Клиње тренутно не ради.

motel-klinje

Планинарски дом Волујак

Планинарским дом је удаљен 26 км од Гацка, 8 км од превоја Чемерно. Налази се на локалитету Папин до, између три планинска масива (Лебршник, Волујак и Кук) и представља идеално мјесто за смјештај планинара, спелеолога и осталих љубитеља природе. Располаже са 30 лежајева. Домом газдује планинарско друштво Волујак из Гацка.

Адреса: Папин до
Телефон: +387 65 213 921 (предсједник)
Телефон: +387 65 406 347 (секретар)
Емаил: Садржај није видљив без омогућеног Јаваскрипта!
Веб: www.volujak.org

planinarski-dom-volujak-papin-do

Пансион „ТОМ“

Располаже са 11 лежајева у двокреветним собама и једном апартману. У склопу пансиона се налази кафе бар и ресторан.

Адреса: Улица Немањина 48
Телефон: +387 66 184 521


Како доћи Шта видјети Корисне информације