Позивамо Вас да учествујете на првом „Регионалном сајму сира, вина и меда,који Национални парк Сутјеска организује у сарадњи са организационим одбором од 23- 24.септембра 2016.године.
Ради представљања потенцијала подручја Сајам сира, вина, меда и осталих традиционалних производа окупиће ове године бројне излагаче са локалног и регионалног нивоа, са обједињеном понудом уз квалитетне изложбене и едукацијске садржаје.
Сви произвођачи сира, велике мљекарске куће и мали сирари из региона,винари,произвођачи меда представиће посјетиоцима своје најбоље производе.
Очекује се разноврсна понуда, широк асортиман познатих мљекара,винарија и још познатијих марки, заједно са произвођачима меда и домаћих традиционалних производа, пружиће купцима врхунски доживљај.
Током два сајамска дана стручни жири у којем ће бити представници надлежних институција изабраће најбоље излагаче и последњег дана сајма биће додијељене награде најбољим у категоријама:
1. Најуспјешнија промоција
2. Најуређенији излагачки простор
3. Најбољи производ
Бићете у прилици да дегустирате и купите наше традиционалне производе.
Цјелодневни викенд сајам сира, вина, меда „Укуси нашег краја“, има за циљ да грађанима пренесе дух старих времена и представи производе настале на традиционалан начин.
Очекује се од излагача да овом приликом представити најбоље из своје понуде вина, сирева, пршуте, те један број произвођача меда , као и газдинстава која се баве производњом ракије.
Заинтересовани произвођачи могу добити корисне информације о производима.
Манифестација има регионални карактер, с обзиром на то да ће се међу учесницима наћи и излагачи из Србије, Босне и Херцеговине, те Хрватске , али и један број ино произвођача по традиционалним рецептурама.

Сви заинтересовани могу се пријавити на Тел:00387 58 233-102, 233-130, Фаx: 233-114, 220-191
Е-маил: sutjeska@teol.net (НП Сутјеска-Тјентиште)