Бърза връзка за маркуч за капково напояване на Оранжерии от 12 мм до 16 мм Конектор за маркуч Гуменият Пръстен За капково напояване Каишка Директно Кука Адаптер 30 бр.
New

Бърза връзка за маркуч за капково напояване на Оранжерии от 12 мм до 16 мм Конектор за маркуч Гуменият Пръстен За капково напояване

BGN 15.23

В магазина

Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръбиЛесно се свързва и отсоединяется.Количество в опаковка : 30шт. жак 16 мм, маркуч 1/2, свързан с тръба от PVC, о-пръстен за предотвратяване на преливане. Трябва да се използват тръби от PVC или пластмасова тръба, да пробия дупка, моля, потвърдете, размерът на отвора при свързване.Избягвайте препълване, в продукта се използва нов материал abs, че има стабилни резултати, нетоксичен, вкус и дълъг експлоатационен живот. комплекти за бързо свързване ви позволяват да спестите много време.Адаптер осигурява солидна, надеждна кацане и херметична връзка.Количество в опаковка : 30 бр конектор 16 мм, маркуч 1/2, свързани с тръба от PVC, о-пръстен за предотвратяване на преливане, трябва да се използват тръби от PVC или пластмасова тръба, да пробия дупка, моля, потвърдете, размерът на отвора при свързване, избягвайте препълване, в продукта се използва нов материал abs, стабилна производителност, нетоксичен, вкус и дълъг експлоатационен живот.

Основни свойства

Избор на купувачи