Дългата Котешка Плюшен Дълга Плюшен Възглавници За Тялото, 39,5Красиви Дълги Котешки Плюшени Играчки, Мека Кавайная Дълга Черна Котешка Плюшен Кукла, Меки Котешки И?
New

Дългата Котешка Плюшен Дълга Плюшен Възглавници За Тялото, 39,5Красиви Дълги Котешки Плюшени Играчки, Мека Кавайная Дълга Черна

BGN 0.33

В магазина

【Творчески черна котка за Хелоуин】 : Тази плюшен възглавница с черна котка е много сладъкГолемите си кръгли очи, малък нос и интересни бакенбарды са бродирани, и тяхното не е лесно да се премахне.Могат да се използват като декорация на дома, поставете на мека мебел, легла, автомобили и т. Сладко възглавница с изображение на животно черна котка ще добави оживена атмосфера във вашия дом!. 【- Добрият спътник】 : Когато имате лошо настроение, вие можете да вземете в ръцете си възглавница kawaii long котка, за да се освободите от стреса на работа и прекарват времето си в самота.Може да се даде тази сладък една плюшена играчка, черна котка на име и да я направи своя най-верен спътник!. 【Прекрасна украса за дома】 : може да се използва като украшение за дома, поставете на мека мебел, легла, автомобили и т. Сладко възглавница с изображение на животно черна котка ще добави оживена атмосфера във вашия дом!. 【Най-добрият подарък】 : Скъпа дълга възглавница с черна котка, на която никой не може да откаже, защото тя наистина е сладка и мека!Плюшено животно за нейната племенница Kawaii котка може да даде за Коледа, рожден ден, Хелоуин и други празници подаръци за децата, семейството или приятелите си, тя ще донесе късмет на семейството и на приятелите си!. 【Мек и пухкав】 : Тази сладка играчка плюшен възглавница с черна котка изработени от супер мека къса една плюшена тъкан и пълнеж от полипропилен памук.Пълнител от плътен и много мек.Всяка възглавница сладко black cat е отишло много тестове за качество. 【Творчески черна котка за Хелоуин】 : Тази плюшен възглавница с черна котка е много сладък.Големите си кръгли очи, малък нос и интересни бакенбарды са бродирани, и тяхното не е лесно да се премахне.Могат да се използват като декорация на дома, поставете на мека мебел, легла, автомобили и т. Сладко възглавница с изображение на животно черна котка ще добави оживена атмосфера във вашия дом!. 【- Добрият спътник】 : Когато имате лошо настроение, вие можете да вземете в ръцете си възглавница kawaii long котка, за да се освободите от стреса на работа и прекарват времето си в самота.

Основни свойства

Избор на купувачи