DriftX Performance, Комплект за устни на предната броня от 3 бр., съвместим с Audi A4 B9 2017-2018 г., Сплитер в стила на STP, Защитен спойлер, Въздушен дифузор (въглеродни влакна)
New

DriftX Performance, Комплект за устни на предната броня от 3 бр., съвместим с Audi A4 B9 2017-2018 г., Сплитер в стила на STP, Защитен

BGN 1.00

В магазина

✅ Приложимостта на : Съвместим с Audi A4 B9 2017-2018 година на издаване (монтира само на бронята стандарт) ✅ Материал : 100% чисто нова!Изработен от висококачествена ABS (надежден, издръжлив и който предпазва от сблъсък), който предпазва вашият оригинален броня от пътни удари и драскотини. ✅Кръст Бод Пакетът включва : 1x3 бр. Предни бодикит, броня за устни. ✅ Монтаж : Лесен монтаж-моля, просто тестваме продукта, преди да инсталирате.За монтаж и закрепване на капака на бронята се изисква пробиване / винт винт под секция на бронята.Силно се препоръчва професионално инсталиране. ✅ Моля, обърнете внимание : Политиката за връщане е 100% гарантирана!Ако сте недоволни от покупката си, моля, първо се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 1 х предна броня за обвеса от 3 части. 1 х предна броня за обвеса от 3 части.Подходящ за : ? е Съвместим с Audi A4 B9 2017 2018 (подходящ само за броня стандарт) Съдържание на опаковката : ? Комплект предна тяло от 3 теми, броня за устни Особености : 100% чисто нов, който никога не е бил използван или не устанавливался, придава на автомобила нов култов външен вид и стил.Подобрява аеродинамиката на колата.Подмяна на вторичния пазар обвеса от 3 части, спойлер за устни (в стил STP). Въздушна клапата-Брадичката-Дифузер-Предна броня-Сплитер.

Основни свойства

Избор на купувачи