Тенис дръжка ATGRS, Лепкава лента за захващане на тенис ракети, Впитывающая устойчива на плъзгане тенис тампон за тенис, дръжка за бадминтон ракети, писалка за Пиклбо?
New

Тенис дръжка ATGRS, Лепкава лента за захващане на тенис ракети, Впитывающая устойчива на плъзгане тенис тампон за тенис, дръжка

BGN 0.33

В магазина

【Лепкава абсорбиращи накладки】 Стаи облицовки са изработени от патентован сверхпоглощающего материал, който гарантира здрав захватПерфорирана и окачена на повърхността ви позволява незабавно да изсъхне ръце в никакъв климат, особено в сухо и мокро време, като запазва ръцете сухи по време на игра.Абсорбира потта и прави всяка блестяща игра!. 【 Супер удобна килевая ръкохватка за ръце】 Поролоновые первази утолщают лента за захващане на тенис ракета, е перфектен ефект, който не се износва и е изключително поглъща удари.Попадательные хвърля стават по-точни и стабилни удари от победния гол!. 【Събуди Своята тенис ракета!】 Разнообразие от ярки цветове ще даде своя ракета, за да посвети нов облик.Нетоксичен, без мирис и сигурен полиуретан съставката, който се страхува да не замира поради пот.Свалям лента с тенис подплата, за да замени ракета!. 【Трайност благодарение на високата устойчивост на разкъсване】Опаковки ATGRS лесно се разкъсват чрез подсилена с антиоксидантна полиуретанова боя составам.Ние настояваме за това, за да ви осигури дълга дръжка.Във всяка дръжката на всички използвани устойчиви на компресия материали, с добра пластичност и разполага с довършителни операции лента с заострен връх за надеждна обвивка. 【Размер Дължина】 110*1,0*27 мм (43.0 инч) Достатъчна дължина, за да покрие цялата ръкохватка, тенис ракети, всяка дръжка, снабден с тиксо с прости инструкции за нанасяне на амбалажна филм дори и за начинаещи. подходящи за тенис, бадминтон, скуош и всички игри с топка.Характеристики на лента за захващане на тенис ракети : 1. Вътрешно уплътнение от пяна помага за създаване на контур за по-дълготраен захващане на ръкохватката. Всички тези дръжки са с уникални цветове, така че имате възможност да избирате какъв цвят ще използвате, в зависимост от цвета на конците. Полиуретан, композитен съставката, без мирис, напълно осигурява абсолютна сигурност на геймплея, а също така е подходящ за деца и възрастни хора. Вътрешен пенопластовый кила прави заснемане по-лесен, в същото време той има ефект противоударности при удар по топката, а самият удар е по-стабилна.

Основни свойства

Избор на купувачи