Костюм за домашни любимци Strangefly с Крила на прилеп за Хелоуин, Забавна Хладно Облекло за парти, за Котка и Малко Куче от Среден Размер (X-Small)
New

Костюм за домашни любимци Strangefly с Крила на прилеп за Хелоуин, Забавна Хладно Облекло за парти, за Котка и Малко Куче от Среден

BGN 2.00

В магазина

След като крила на прилеп за Хелоуин на Котка, вие ще превърнете своя домашен любимец в класна, прекрасния прилеп и завоюете повече внимание, превръщайки се в звездата на ХелоуинМатериалът е направен от черна чувствах плат, текстура е лесна и едно куче носи го без колебание.Можете лесно да нося този костюм прилеп към кучето си с помощта на велкро, а дрехите за домашни любимци за Хелоуин не е толкова лесно да падне по време на игра. 【Привличащи вниманието】 Мистериозни криле на прилеп - чудесен аксесоар за cosplay, в който кучето или котката ще изглежда много забавен и със сигурност ще привлекат вниманието на околните. 【Основен материал】 Филцови тъкани, здрав и не деформирующаяся, е също много лесен за почистване, вашите домашни любимци ще го харесат!. 【Удобен дизайн】 Този костюм с крила на прилеп, с два фетровыми коланите, всички скрепителни елементи са направени с помощта на вълшебна лента, а регулиране на размера е много удобно. отгоре се побира на шията, долната част на гърдите. 【Многофункционално използване на】 Забавни крила на прилеп, напълно подходящи за Хелоуин партито по случай рождения ден или за всяко събитие, където искате просто да се забавлявате.Моля, не забравяйте : вашият домашен любимец също обича Хелоуин!. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Възможно пълно възстановяване на сумата или замяна, ако не сте доволни от нашите крила на прилеп, моля, бъдете сигурни за закупуване. 【Привличащи вниманието】 Мистериозни криле на прилеп - чудесен аксесоар за cosplay, в който кучето или котката ще изглежда много забавен и със сигурност ще привлекат вниманието на околните.

Основни свойства

Избор на купувачи