Дамски Гамаши с контрол на корема и Седалището CHMAN ТИК TOK, Спортни Панталони за Йога, Джогинг, Каране На Колело, Тренировка във фитнеса.
New

Дамски Гамаши с контрол на корема и Седалището CHMAN ТИК TOK, Спортни Панталони за Йога, Джогинг, Каране На Колело, Тренировка във

BGN 5.99

В магазина

人造纤维Издърпайте закопчалка. ❤【Обзавеждане и поводи 】 - Той е предназначен за подобряване на женски фитнес по йога.Идеален за практикуване на йога, уроци по танци, партита, тържества, костюми за cosplay, клубна дрехи, бягане, тренировка във фитнеса, фитнес и всякакъв вид тренировки, или просто ежедневни облекла или шорти за сън.Може да се използва през цялата година. ❤【Стил】 - Безшевни спортни къси панталони с висока талия са по-удобни. висока позиция, не блести, широк колан, контролира корема.Дишаща и еластична тъкан. ❤【Характеристики】 - повдигащ, който подобрява формата и контура на тялото, супер еластичен, быстросохнущий, дишащи, не е лесно да се навива, абсорбира потта, висока талия с контрол на корема. ❤【Ласкателно и удобно】- Секси гамаши за стягане на задните части много добре изглеждат и лесно да ги нося, когато трябва да отивам на работа.Благодарение на индивидуален дизайн и удобни усеща вие ставате втората кожата, без да се притеснявате за възможно дразнене или натирании вътрешната част на бедрата. ❤【Забележка】- Моля, намерете своя перфектен размер, се обърна към нашата маса размери на картинката.Издърпайте закопчалка. ❤【Обзавеждане и поводи 】 - Той е предназначен за подобряване на женски фитнес по йога.Идеален за практикуване на йога, уроци по танци, партита, тържества, костюми за cosplay, клубна дрехи, бягане, тренировка във фитнеса, фитнес и всякакъв вид тренировки, или просто ежедневни облекла или шорти за сън.Може да се използва през цялата година. ❤【Стил】 - Безшевни спортни къси панталони с висока талия са по-удобни. висока позиция, не блести, широк колан, контролира корема.Дишаща и еластична тъкан. ❤【Характеристики】 - повдигащ, който подобрява формата и контура на тялото, супер еластичен, быстросохнущий, дишащи, не е лесно да се навива, абсорбира потта, висока талия с контрол на корема.

Основни свойства

Избор на купувачи