Играчка за коте PATKAW, Играчка-Пръчка, Играчки За котки, Туннельная Играчка за Котки, Интерактивни Играчки За Котка, Играчки за никнене на млечни зъби, Играчки за Драз?
New

Играчка за коте PATKAW, Играчка-Пръчка, Играчки За котки, Туннельная Играчка за Котки, Интерактивни Играчки За Котка, Играчки за

BGN 3.00

В магазина

Плюшените : за подарък на приятели, които имат коткаИграчка-пръчка за котките : Котките могат да подобрят своите социални и комуникативни умения, играе с играчки.Играчка за коте за домашни котки : Този набор от пръчки за дразнения котки ще отговарят на вашите нужди.Играчка за пор : играчка за коте ще се забавляват на котката ви с часове.Играчки за котки : Изработени от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Плюшените : за подарък на приятели, които имат котка.Играчка-пръчка за котките : Котките могат да подобрят своите социални и комуникативни умения, играе с играчки.Играчка за коте за домашни котки : Този набор от пръчки за дразнения котки ще отговарят на вашите нужди.Играчка за пор : играчка за коте ще се забавляват на котката ви с часове.Играчки за котки : Изработени от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Списък на пакетите в 21 x играчка за дразнения котки Характеристики - Размер на опаковката : около 50 x 25 x 25 см Стоки за домашни любимци. - Цвят : Както е показано на меки играчки. - Материал : Пластмаса и плюшени играчки за котки и за стайни котки. - Играе с играчки, те също така подобряват и да усъвършенствате своите социални и комуникативни умения quagsire plush. - Лека, страхотна играчка за домашни любимци, играчки за котки cat. - Този набор от пръчки за дразнения котки ще задоволи вашите нужди в играчка за дразнения котки.

Основни свойства

Избор на купувачи