Angeles Value Line Бял Чаршаф за легло, Размер за деца, Бебешки Кърпи за спане на закрито, Кърпи за дневни грижи /предучилищна / класната стая, Машинно пране (AFB5705T)
New

Angeles Value Line Бял Чаршаф за легло, Размер за деца, Бебешки Кърпи за спане на закрито, Кърпи за дневни грижи /предучилищна /

BGN 6.75

В магазина

ЧАРШАФ В ЯСЛАТА : Ластични примки са били пришити към всеки ъгъл, за да чаршаф да остане на място, когато децата спятЛАСТИЧНИ ПРИМКИ ДЪРЖАТ КЪРПИ НА МЯСТО : меки Кърпи и снабдени с гъвкави панти на всички четири краища, за да не се плъзга при използване.МАШИННО пране и изсушаване на въздуха. ВЪЗРАСТ : от 12 месеца до 5 години.ГАРАНЦИЯ : 1 година.РАЗМЕРИ : 40 х 22". ЧАРШАФ В ЯСЛАТА : Ластични примки пришити към всеки ъгъл, за да чаршаф да остане на място, когато децата спят.ЛАСТИЧНИ ПРИМКИ ДЪРЖАТ КЪРПИ НА МЯСТО : меки Кърпи и снабдени с гъвкави панти на всички четири краища, за да не се плъзга при използване.МАШИННО пране и изсушаване на въздуха. ВЪЗРАСТ : от 12 месеца до 5 години.ГАРАНЦИЯ : 1 година.РАЗМЕРИ : 40 х 22". Бял лист Value Line за детско креватче е изработена от 50% полиестер / 50% памук, с гъвкави панти, пришитыми на всички 4 ъгъла.Чаршафите могат да се перат в машина и се сушат.Това стеганое одеяло представлява чаршафа, одеяло и възглавница, навити в едно удобно стеганое одеяло.Той се тресе и разматывается за секунди и е снабден с вградена дръжка.

Основни свойства

Избор на купувачи