Комплект за автоматично капково напояване Suertree, Автоматична Система за поливане на Стайни растения до 20 броя, Автоматичен Поливатель за растенията с 30-Дневен Цифр?
New

Комплект за автоматично капково напояване Suertree, Автоматична Система за поливане на Стайни растения до 20 броя, Автоматичен Поливатель

BGN 29.13

В магазина

【КОМПЛЕКТ за АВТОМАТИЧНО КАПКОВО НАПОЯВАНЕ】 Този комплект представлява цялостна автоматична система за напояване, състояща се от две помпи, таймер, тръби и медицината пипетиТой може да доставя вода на всяко растение в определено време и в определени количества в съответствие с вашите настройки.Това помага на вашите растения да се избегне недостига на вода и нейния излишък.Той е подходящ за домашно поливане на саксии и ще ви помогне да се грижите за вашите растения по време на почивка и натоварения график. 【ДВА ПОМПА ЗА ДВАТА РЕЖИМА на ПОЛИВАНЕ】 Той има два входа и изход, които позволяват да се определят две различни честотата на поливане и продължителността на поливане, идеален за по-голям брой видове стайни растения. 【2-посочен начин на ХРАНЕНЕ】 Използвайте USB за свързване на източник на захранване за системата за управление на напояването стайни растения.Добавихме пробна система, захранван с батерии, който може да попречи на прекъсвания в подаването на захранване. 【ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА АВТОМАТИЧНО ПОЛИВАНЕ】 С помощта на тази автоматична система за поливане можете да се полива едновременно 20 растения в саксии.Той идва с 50-метрова тръба и 20 връзки.Преди да използвате просто трябва да нарязани на тръбата желаната дължина и ги свържете стыками. 【24 часа обслужване на】 100% гаранция за сервизно обслужване.Обещават да предлагат качествени продукти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Два помпа за различната честота на напояване.Вода до 20 растения едновременно.

Основни свойства

Избор на купувачи