12 Бр. Цветно Пластмасов пръстен за ези - Игри за игри на ринга в двора - Игри на закрито и открито, за семейството и приятелите си - у Дома, партита, хостели, плаж, къмпи?
New

12 Бр. Цветно Пластмасов пръстен за ези - Игри за игри на ринга в двора - Игри на закрито и открито, за семейството и приятелите

BGN 4.92

В магазина

Многоцветен- Предпоставка включва в себе си пръстен за ези-12 бр Той съдържа два цвята : черен и червен.Широко приложение - Той широко се използва в помещения и на открито, игри на двора, игри на подбрасыванию на пръстените", " игри стойките, игри за тренировка, скорост и гъвкавост, партита по повод рождения ден, девичниках, странник игри, училищни фестивали, семейни интерактивни игри, филмов бара, бижута стаите и т. това са хвърляне на халки могат да създадат за вас необичайна и интересна страна.Идеален за семеен пикник, партита или на следващия поход на поход. със своята многофункционалност и укрепване на семейните отношения - Добра играчка за всички възрасти.Това помага за развитието на координацията на ръцете и очите, сетивни умения, реактивен способности и интелект.Позволете си приятели и членове на семейството, за да спортува, стойте далеч от компютри, мобилни телефони и телевизори и се насладете на развлечения, свързани със здравето.Сигурен и издръжлив - Той е изработен от гумен пръстен и няма да навреди на стената.Всички удоволствието от игра на дартс, без никакви остри предмети.Внимателно следпродажбено обслужване - Ако има някакви проблеми с качеството на продукта, можете веднага да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение.Многоцветен- Предпоставка включва в себе си пръстен за ези-12 бр. Той съдържа два цвята : черен и червен.Широко приложение - Той широко се използва в помещения и на открито, игри на двора, игри на подбрасыванию на пръстените", " игри стойките, игри за тренировка, скорост и гъвкавост, партита по повод рождения ден, девичниках, странник игри, училищни фестивали, семейни интерактивни игри, филмов бара, бижута стаите и т. това са хвърляне на халки могат да създадат за вас необичайна и интересна страна.Идеален за семеен пикник, партита или на следващия поход на поход. със своята многофункционалност и укрепване на семейните отношения - Добра играчка за всички възрасти.Това помага за развитието на координацията на ръцете и очите, сетивни умения, реактивен способности и интелект.Позволете си приятели и членове на семейството, за да спортува, стойте далеч от компютри, мобилни телефони и телевизори и се насладете на развлечения, свързани със здравето.

Основни свойства

Избор на купувачи