Подложка за почистване на кал PURRUGS 20 x 31,5, Нескользящий Подложка за антре, Който Може да се Пере в машина, Мат врати за кучета, Супер Впитывающий Добре дошли подложка ?
New

Подложка за почистване на кал PURRUGS 20 x 31,5, Нескользящий Подложка за антре, Който Може да се Пере в машина, Мат врати за кучета,

BGN 17.99

В магазина

? НИСКОПРОФИЛЕН И УНИВЕРСАЛЕН : Нископрофилен дизайн и подсилени ръбове оверлока, като цяло осигуряват по-плътен разресването и позволяват вратите отварят лесно и без заедания или усукване, което е идеално за места с ниско разминаване или входни групиНашите стелки са на разположение в различни размери, можете да ги закупите за входната врата, черно ход, на входа за домашни любимци, вътрешен вход, кухня, пералня, баня или всякакви помещения с интензивен трафик. ? МЕКИ, нескользящие и дълъг живот : Тези подложки за вътрешни врати са изработени от висококачествен полиестерен микрофибър, която е здрав, перфектно абсорбира влагата и на която удобно да се ходи.Трайни нескользящие подплата от TPR сигурно ги държи на място, помага за предотвратяване на тези рискове за сигурността, като спотыкания и падения.Преди полагането, моля, уверете се, че пода чист и сух. ? УЛАВЯ прах И ВЛАГА : Безброй полиестерни влакна могат ефективно да задържа вода и мръсотия от подметките на обувките.Нашият подложка за почистване на кал ще ви помогне да запазите вътрешните помещения на вашия дом или предприятие, чисти, сухи и безопасни, особено в дъждовна, снежна или слякотную време.За постигане на най-добри резултати използвайте най-големи постелки за вътрешни врати, за които има място. ? ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Устойчива на петна и избледняване на повърхността на килима е от полиестер могат лесно с прахосмукачка.За по-дълбоко почистване изпиране отделно в машинно пране в хладка вода с мек почистващ препарат.Изсушава се в перална машина на слаб огън.Не се използва белина или омекотител.Нашият врата на мат не избледняват и не изчезне и ще остане като нови дори след многократно пране. ? ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние следим за качеството на нашите продукти и да го поддържаме с доживотна гаранция.Задължително да споделите с нас, ако имате въпроси за продукта, ние сме повече от готови да ви помогнат и да осигури задоволително решение.PURRUGS - това е развиващ се марка, специализирана в килими и подстилках, който допринася нашият опит и умения в създаването на по-добро ежедневие за много хора.

Основни свойства

Избор на купувачи