5-Точков предпазен колан Пълна Защита предпазен колан с 5-Точков предпазен Колан на столче за хранене за хранене и детски колички (сив)
New

5-Точков предпазен колан Пълна Защита предпазен колан с 5-Точков предпазен Колан на столче за хранене за хранене и детски колички

BGN 3.33

В магазина

【5-Точков Много по-безопасно】 5-точков предпазен колан преминава през раменете и бедрата, пристегиваясь до пряжке между кракатаБлизо до таза, раменете и гърдите.В случай на инцидент, когато седейки човек се придвижва напред на седалката, предпазните колани може да "хвана" и веднага да спрете движението, за да се гарантира сигурността на дивани. 【Издръжлив и лесен】 е Изработена от висококачествен найлон и пластмаса, екологично чист, сигурен и издръжлив. 【Лека и сгъваема】 Можете да го вземете със себе си навсякъде по време на пътуване. 【Как да инсталирате】 Просто затегнете предпазните колани линия около и обратно на една пряжке.Това е много лесно да се направи.В зависимост от столче за хранене за хранене и модели, тъй като ние ще ги изработим.Те преминават през отворите на гърба на облегалката столче за хранене за хранене. 【Регулируема】 идеален за повечето стульчиков за хранене, детска количка, столче за кола и така нататък.Размер на раменния колан : до 21,65 инча L * 0,98 инча W; надбедрен колан : 23,62 инча L * 0,98 инча W; набедренного колан : до 21,65 инча L * 1,49 инча W; последното колан : 26,77 инча.Материал : Издръжлив найлон.Те са доста дълги, затова можете да ги регулирате. 【5-Точков Много по-безопасно】 5-точков предпазен колан преминава през раменете и бедрата, пристегиваясь до пряжке между краката.Близо до таза, раменете и гърдите.В случай на инцидент, когато седейки човек се придвижва напред на седалката, предпазните колани може да "хвана" и веднага да спрете движението, за да се гарантира сигурността на дивани. 【Издръжлив и лесен】 е Изработена от висококачествен найлон и пластмаса, екологично чист, сигурен и издръжлив. 【Лека и сгъваема】 Можете да го вземете със себе си навсякъде по време на пътуване. 【Как да инсталирате】 Просто затегнете предпазните колани линия около и обратно на една пряжке.Това е много лесно да се направи.В зависимост от столче за хранене за хранене и модели, тъй като ние ще ги изработим.Те преминават през отворите на гърба на облегалката столче за хранене за хранене.

Основни свойства

Избор на купувачи