MXIAOXIA Фотостена Украса на Хола Творчески Фон на Стената Просто Тема Любов фото рамка от масивно Дърво Стена (Цвят: Onecolor)
New

MXIAOXIA Фотостена Украса на Хола Творчески Фон на Стената Просто Тема Любов фото рамка от масивно Дърво Стена (Цвят: Onecolor)

BGN 145.67

В магазина

★ Брой и размер : 13 различни рамки + аксесоари, общият размер на фотостены е 160*109 виж ★ Материал : фото рамка от масивна дървесина + плексиглас ★ Нашите стенни рамки са множество опции за оформление, за да създаде за вас нови стилове, независимо дали в трапезарията, хола или на стълбите. ★ Можете лесно да промените снимки с помощта на заключващия механизъм на задната част лещи от плексиглас и улесняват тяхното почистване и спестяват вашето време. ★ Използвайте нашия рамка, за създаване на собствени декорация на стените на галерията за вашето семейство, приятели или пейзажных снимки. ★ Брой и размер : 13 различни рамки + аксесоари, общият размер на фотостены е 160*109 виж ★ Материал : фото рамка от масивна дървесина + плексиглас. ★ Нашите стенни рамки са множество опции за оформление, за да създаде за вас нови стилове, независимо дали в трапезарията, хола или на стълбите. ★ Можете лесно да промените снимки с помощта на заключващия механизъм на задната част лещи от плексиглас и улесняват тяхното почистване и спестяват вашето време. ★ Използвайте нашия рамка, за създаване на собствени декорация на стените на галерията за вашето семейство, приятели или пейзажных снимки. ★ Брой и размер : Общият размер на фотостены е 160*109 виж★ Материал : фото рамка от масивна дървесина + плексиглас.

Основни свойства

Избор на купувачи