MFCHY Снимка на Стената на Верандата, Малко Монтиране на Украса, Живопис, Минималистичная Музикална Тема, Стенни Комбинирани Живопис, изпълнява пиано Стая, Живопис, Г?
New

MFCHY Снимка на Стената на Верандата, Малко Монтиране на Украса, Живопис, Минималистичная Музикална Тема, Стенни Комбинирани Живопис,

BGN 37.94

В магазина

★ Брой и размер : 8 различни рамки за снимки + аксесоари + окачен украшение, общият размер на фотостены Е 169*77 виж ★ Материал : фото рамка от масивна дървесина + плексиглас ★ Нашите стенни рамки са множество опции за оформление, за да създаде за вас нови стилове, независимо дали в трапезарията, хола или на стълбите. ★ Можете лесно да промените снимки с помощта на заключващия механизъм на задната част лещи от плексиглас и улесняват тяхното почистване и спестяват вашето време. ★ Използвайте нашия рамка, за създаване на собствени декорация на стените на галерията за вашето семейство, приятели или пейзажных снимки. ★ Брой и размер : 8 различни рамки за снимки + аксесоари + окачен украшение, общият размер на фотостены Е 169*77 виж ★ Материал : фото рамка от масивна дървесина + плексиглас. ★ Нашите стенни рамки са множество опции за оформление, за да създаде за вас нови стилове, независимо дали в трапезарията, хола или на стълбите. ★ Можете лесно да промените снимки с помощта на заключващия механизъм на задната част лещи от плексиглас и улесняват тяхното почистване и спестяват вашето време. ★ Използвайте нашия рамка, за създаване на собствени декорация на стените на галерията за вашето семейство, приятели или пейзажных снимки.Добре дошли в моя магазин, ние се стремим да създадем добри и приятни покупки на нашите клиенти, ние имаме много фотостен по ваш избор.Брой и размер : Общият размер на фотостены е 169*77 виж Материала : фото рамка от масив дърво + плексиглас.

Основни свойства

Избор на купувачи