SLYNSW фотообои изкуство дърво фотообои декорация на стените хол фоторамка стена ресторант спалня фотообои комбинация стени (Цвят: D)
New

SLYNSW фотообои изкуство дърво фотообои декорация на стените хол фоторамка стена ресторант спалня фотообои комбинация стени (Цвят:

BGN 167.62

В магазина

★ Създадени с оглед на стил, качество и дълготрайност на нашите класически стенни рамки за снимки-колажи са подходящи за всяка фотография или жизненото пространство ★ фотостена, улучшающая атмосфера на вашия дом, най-идеалният избор, тази фоторамка превръща пространството на вашата стена в истинско произведение на изкуството. ★ Украсете нещо специално празна стена или на всяко място, което се нуждае от ремонт, скомпенсируйте както цветни, така и черно-бели снимки с помощта на нашата отлично направена рамка за снимки multi photo, да създадете цяла колекция от спомени, за да украсят всяко пространство!. ★ Това е набор от избрани рамки за снимки със стандартен размер, които са подходящи за повечето стандартни снимки, превръщайки ги от вечните спомени в художествено и смислена времевата линия на вашите спомени. ★ Елегантна рамка за снимки, нека си щастлив игра ще остане в най-красивия момент, нашата мисия е да ви предложи стилни стоки за дома. ★ Създадени с оглед на стил, качество и дълготрайност на нашите класически стенни рамки за снимки-колажи са подходящи за всяка фотография или жизненото пространство. ★ фотостена, улучшающая атмосфера на вашия дом, най-идеалният избор, тази фоторамка превръща пространството на вашата стена в истинско произведение на изкуството. ★ Украсете нещо специално празна стена или на всяко място, което се нуждае от ремонт, скомпенсируйте както цветни, така и черно-бели снимки с помощта на нашата отлично направена рамка за снимки multi photo, да създадете цяла колекция от спомени, за да украсят всяко пространство!. ★ Това е набор от избрани рамки за снимки със стандартен размер, които са подходящи за повечето стандартни снимки, превръщайки ги от вечните спомени в художествено и смислена времевата линия на вашите спомени. ★ Елегантна рамка за снимки, нека си щастлив игра ще остане в най-красивия момент, нашата мисия е да ви предложи стилни стоки за дома.

Основни свойства

Избор на купувачи