Висококачествена Метална стойка за чадъри LUNEZY, свободно стояща Поставка за чадъри на входа-Притежателя на най-Дългите и къси чадъри (Цвят: бял)
New

Висококачествена Метална стойка за чадъри LUNEZY, свободно стояща Поставка за чадъри на входа-Притежателя на най-Дългите и къси

BGN 109.93

В магазина

【Висококачествен държач за чадър】 : Изработен е от здрава метална конструкция и високо качество на изработката 【Спестяване на пространство】 : С правоъгълна форма на този титуляр за чадъри, поставени в ъгъла, особено изглежда страхотно във фоайето или до входа, което позволява да се пести място. 【Иновативен дизайн】 : Тази поставка за чадъри със специален выдолбленным корпус позволява на вашите зонтикам диша свободно. 【Е подходящ за малки и големи чадъри】 : Той е идеален за чадъри всякакъв размер и бастуни за ходене, и може да се съхранява както на малки, така и големи чадъри. 【100% за Обслужване на клиенти】 : Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с вашата поръчка.Ние ще замени или ще ви възстановим парите за покупката, без излишни движения!. 【Висококачествен държач за чадър】 : Изработен е от здрава метална конструкция и високо качество на изработката. 【Спестяване на пространство】 : С правоъгълна форма на този титуляр за чадъри, поставени в ъгъла, особено изглежда страхотно във фоайето или до входа, което позволява да се пести място. 【Иновативен дизайн】 : Тази поставка за чадъри със специален выдолбленным корпус позволява на вашите зонтикам диша свободно. 【Е подходящ за малки и големи чадъри】 : Той е идеален за чадъри всякакъв размер и бастуни за ходене, и може да се съхранява както на малки, така и големи чадъри. 【100% за Обслужване на клиенти】 : Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с вашата поръчка.

Основни свойства

Избор на купувачи