2 Комплекта радиоуправляеми трюковых автомобили с дистанционно управление за деца, Acekid 2,4 Ghz 4WD, Двустранни радиоуправляеми камиони с фарове, Въртящи се на 360 °, Бърз?
New

2 Комплекта радиоуправляеми трюковых автомобили с дистанционно управление за деца, Acekid 2,4 Ghz 4WD, Двустранни радиоуправляеми

BGN 2.33

В магазина

[Функция на твърда трик] : Радиоуправляеми трюковый автомобил не само може да се движи напред, назад, въртене наляво и надясно, той също може да се търкаля и да се върти на 360 градуса и да се вози по двупосочнаАвтомобили ще даде на вашето бебе е съвсем различен опит в шофиране. [Здрав материал] : Автомобили играчката е изработена от висококачествена ABS-пластмаса и нетоксични взривозащитени PVC-материали.Гуми от каучук меки и еластични, заглушителен, с трайни съединител, за предотвратяване на занасяне.Независимо от това, на закрито или на открито, трюковая машината може лесно да се счупят. [Лесна за управление на] : Автомобил с дистанционно управление е снабден с безжична технология 2.4 Ghz, а максималното разстояние за управление е до 20 метра.Висока мощност на предавателя означава липса на смущения в сигнала, дори ако с вас се състезават няколко играчи едновременно. [4 клетъчна БАТЕРИЯ и USB-КАБЕЛ] : се предлага с 4 * 3,7 На акумулаторни батерии с капацитет 400 ма, в каскадерскую пишеща машина може да се играе от около 15 минути от всяка батерия, а времето за зареждане е 2 часа.Можете да използвате USB кабел за зареждане на батерията с помощта на това устройство като лаптоп. [ИДЕАЛНИЯ подарък както за МОМЧЕТА така и за момичета] : Тези дистанционни машинки са насочени към развитието на концентрация, наслада вълнуващи състезания.Просто се насладете на състезания със своите деца.it това е перфектният подарък за Коледа и рождения ден за вашите малки момчета и момичета. [Функция на твърда трик] : Радиоуправляеми трюковый автомобил не само може да се движи напред, назад, въртене наляво и надясно, той също може да се търкаля и да се върти на 360 градуса и да се вози по двупосочна.Автомобили ще даде на вашето бебе е съвсем различен опит в шофиране. [Здрав материал] : Автомобили играчката е изработена от висококачествена ABS-пластмаса и нетоксични взривозащитени PVC-материали.Гуми от каучук меки и еластични, заглушителен, с трайни съединител, за предотвратяване на занасяне.

Основни свойства

Избор на купувачи