Qixivcom 10 мл Прозрачна Празен Буркан от Червило Руж Мини Контейнер за Еднократна Употреба Калъф За Балсам За Устни Акрилна Короната Малкият Флакон за проби Флакон За ?
New

Qixivcom 10 мл Прозрачна Празен Буркан от Червило Руж Мини Контейнер за Еднократна Употреба Калъф За Балсам За Устни Акрилна Короната

BGN 0.67

В магазина

【Дизайн】 : Този флакон за червило е с кръгла форма на главата и закручивающуюся покритие, което позволява ефективно да контролират количеството, което ще използвате всеки път, намаляване на количеството на отпадъците и да се улесни достъпътКонструкция на външната капак ви позволява ефективно да изолира замърсяването. 【Характеристики】Капацитет на флакона е 10 мл / 28 г, размер 45 мм (диаметър) × 44 мм (височина), малък размер е много подходящ за работа и за пътуване. 【Прилагането на】 : Пудровый лосион, копър, крем за лице, крем за очи, идеален флакон за всички видове течни или млечни продукти за грижа за кожата. 【Материал】 : Мини-прозрачна бутилка за една нощ е изработена от пластмаса, не съдържат BPA, нетоксична, без мирис, трайна, лесна, силно и лесно за почистване.Горловина бутилки строго затворена, отделящи лесно, което напълно елиминира вторично замърсяване на продукта. 【Осъществяване】 : Можете да получите 6 броя празни кутии mini сладко crown essence, ако при получаване на стока възникнат някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволително решение. 【Дизайн】 : Този флакон за червило е с кръгла форма на главата и закручивающуюся покритие, което позволява ефективно да контролират количеството, което ще използвате всеки път, намаляване на количеството на отпадъците и да се улесни достъпът.Конструкция на външната капак ви позволява ефективно да изолира замърсяването. 【Характеристики】Капацитет на флакона е 10 мл / 28 г, размер 45 мм (диаметър) × 44 мм (височина), малък размер е много подходящ за работа и за пътуване. 【Прилагането на】 : Пудровый лосион, копър, крем за лице, крем за очи, идеален флакон за всички видове течни или млечни продукти за грижа за кожата. 【Материал】 : Мини-прозрачна бутилка за една нощ е изработена от пластмаса, не съдържат BPA, нетоксична, без мирис, трайна, лесна, силно и лесно за почистване.Горловина бутилки строго затворена, отделящи лесно, което напълно елиминира вторично замърсяване на продукта. 【Осъществяване】 : Можете да получите 6 броя празни кутии mini сладко crown essence, ако при получаване на стока възникнат някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволително решение.

Основни свойства

Избор на купувачи