Графитни лопатки за пиклбола 8 опаковки - Ракети премиум-клас С влакнеста повърхност и полимер клетъчни гръбначен мозък, Определени за пиклбола включва 8 плешки за ?
New

Графитни лопатки за пиклбола 8 опаковки - Ракети премиум-клас С влакнеста повърхност и полимер клетъчни гръбначен мозък, Определени

BGN 39.80

В магазина

【Набор от ракети за мариновани топки от 8 парчета】 В нашия комплект за мариновани топки са включени 8 плешки за мариновани топки премиум-клас, 12 мариновани топки, 8 сменяеми меки грайфери 【Удобна ергономична ръкохватка】 Ергономична дръжка прави ракета за пиклбола лесно и удобно в очакване, добре абсорбира потта и работи добре в играта.Подобряване на баланса при същевременно намаляване на плъзгането. 【Висококачествена ракета от графитового ВЛАКНА 】- Вътрешната част на графит плешки за пиклбола е изпълнена с метална конструкция, за по-прецизен контрол на топката и силата замах.Включително и меки странични щитове, които предпазват модерни ракети за пиклбола от износване и разкъсвания. графитовая ракета за пиклбола има по-голяма мощност, по-ниско ниво на шума, както и управление на перфектно балансирани и ще ви помогне да преодолеете всички трудности. 【Да се забавляват с комплекти за игра на пиклбол】Нашите гребла за игра в пиклбол - идеалният избор за училища, спортни клубове, обществени организации, младежки групи, спортни зали, плажа и т., Преносим чанта за носене побира всички лопатка и футболни топки, които ще ви позволи да се насладите на игра навсякъде и по всяко време!. 【Набор от ракети за мариновани топки от 8 парчета】 В нашия комплект за мариновани топки са включени 8 плешки за мариновани топки премиум-клас, 12 мариновани топки, 8 сменяеми меки грайфери. 【Удобна ергономична ръкохватка】 Ергономична дръжка прави ракета за пиклбола лесно и удобно в очакване, добре абсорбира потта и работи добре в играта.

Основни свойства

Избор на купувачи