Bestwishes2u Подложки с мрежа, са Много Големи 27x15 см, Магически Противоскользящий подложка за арматурното табло на автомобила, Лепкава подложка, лигав подложка за мобил?
New

Bestwishes2u Подложки с мрежа, са Много Големи 27x15 см, Магически Противоскользящий подложка за арматурното табло на автомобила,

BGN 3.35

В магазина

100% чисто нов и високо качествоТова противоскользящее средство обикновено се използва в автомобилите.В него могат да бъдат поставени ключове, слънчеви очила, мобилен телефон, цигари, монети и други ненужни неща, за да не се плъзга по време на шофиране.Екологично нетоксичен, може да бъде преработен в съответствие със стандартите за опазване на околната среда.Добра гидрофобность след измиване с вода за запазване на първоначалните характеристики може да бъде подложен на измиване. Забележка : 1) За вашата безопасност и пътниците не се сложи и не закрепляйте предмети, поставени в възглавница 2) На неравни или матова повърхност на продукта устойчивост на хлъзгане ще бъде намалено. 3) За постигане на най-добри резултати внимателно поставете предмет на пин 1-2 секунди.Изплакнете с вода, ако запыленная повърхност с ниско съпротивление на хлъзгане. 4) за Да изтриете восък с арматурното табло, използвани при прилагането на аромати, да не се допуска попадане духове между продукта и арматурното панел, за да избегнете химични реакции, уврежда таблото. 5) При използването на този продукт винаги трябва да се мият с вода, да изсъхне и след това се повтаря на използване не използвайте продължително време на едно място, изискващо смяна на точното място, за да се предотврати увреждане на арматурното табло.

Основни свойства

Избор на купувачи