1 Сферичен адаптер с резба M6 × 1 мм за екшън-камера и камера, Съвместими с елементи за оперативна памет, скоба с двоен жак размер B (M6*1)
New

1 Сферичен адаптер с резба M6 × 1 мм за екшън-камера и камера, Съвместими с елементи за оперативна памет, скоба с двоен жак размер

BGN 7.50

В магазина

△Универсална основа на фотоапарата и видеокамерата се състои от топчета с размер B 1 инч, обединеното с резба стоманена пръчка M6 × 1 мм, изготовленным от неръждаема стомана △ Прецизна обработка с ЦПУ : интегрирано формовъчни машини с ЦПУ, гладка повърхност и има здрав корпус.Сферични с накладным формованием от TPU, устойчив на абразия и противоскользящий, осигурява дълготрайност и надеждност при най-трудните условия.Резьбовая част е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трудно да се прекъсне. △1-инчов шаровое основата на камерата е съвместима с елементи за оперативна памет и оборудвано с всички отточна за монтиране на стена с двоен жак размер на 1 дюймВ. △ Външен стоманена пръчка с резба M6 × 1 мм на шаровом база се свързва с всяка стандартна вътрешна резба, използвани в дигитални камери, видеокамери и други устройства.Стъпка на резба : M6×1 mm. △Широк спектър от приложения : идеален за мотоциклети, автомобили и атв диаметър M6 в огледалото за обратно виждане оборудване стъпка на резба 1 mm. △Универсална основа на фотоапарата и видеокамерата се състои от топчета с размер B 1 инч, обединеното с резба стоманена пръчка M6 × 1 мм, изготовленным от неръждаема стомана. △ Прецизна обработка с ЦПУ : интегрирано формовъчни машини с ЦПУ, гладка повърхност и има здрав корпус.Сферични с накладным формованием от TPU, устойчив на абразия и противоскользящий, осигурява дълготрайност и надеждност при най-трудните условия.Резьбовая част е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трудно да се прекъсне. △1-инчов шаровое основата на камерата е съвместима с елементи за оперативна памет и оборудвано с всички отточна за монтиране на стена с двоен жак размер на 1 дюймВ. △ Външен стоманена пръчка с резба M6 × 1 мм на шаровом база се свързва с всяка стандартна вътрешна резба, използвани в дигитални камери, видеокамери и други устройства.Стъпка на резба : M6×1 mm. △ Широк спектър от приложения : идеален за мотоциклети, автомобили и атв диаметър M6 в огледалото за обратно виждане оборудване стъпка на резба 1 mm.

Основни свойства

Избор на купувачи