Конци за 3D-химикалки FARUTA PLA Filament Зарежда с точност 1,75 мм ± 0,02 Без мехурчета 1 кг 2,2 кг Без мирис и лесно се отстранява Конеца за повечето 3D принтери (Цвят: светло зелен)
New

Конци за 3D-химикалки FARUTA PLA Filament Зарежда с точност 1,75 мм ± 0,02 Без мехурчета 1 кг 2,2 кг Без мирис и лесно се отстранява

BGN 35.14

В магазина

√ Нашата нишка PLA 3 D златист цвят е предназначена, за да може да реализира своите мисли и концепции в реална и носи удовлетворение реалностТочно съвпадение на цветове може да вдъхнови творческо вдъхновение. √ Без запушване и мехурчета : е Проектиран и произведен с помощта на патент за липсата на запушване, осигуряващ плавна и стабилна печат, с помощта на тези PLA-бензиностанции.Макара с конци с нажежаема жичка херметически затворен пакет с осушителем за защита нажежаема жичка от влага.Сухи 3 D нишки помагат да се избегне образуването на мехурчета и нанизывания нишки. √ Здравина и по-малка нестабилност на : конци PLA е изработена с отлична изработка и от отбраните материали.Высокочистый материал без entanglements и мехурчета, висока прецизност на печат.Спестете вашите пари и ценно време!. √ Висококачествени материали за 3 D печат : конци PLA, изработени с отлична изработка и от отбраните материали.Высокочистый материал без entanglements и мехурчета, висока прецизност на печат, 100% екологично чисти направления PLA са изработени от естествени възобновяеми ресурси, биоразлагаемы i. √ Професионална опаковка : консумативи за 3d-принтер внимателно вакуумируются и осушаются за постигане на ниско съдържание на влага.Съхранявайте на сухо, за да не избърсва праха. Осигурете 24-часова професионална консултация, ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас. √ Нашата нишка PLA 3 D златист цвят е предназначена, за да може да реализира своите мисли и концепции в реална и носи удовлетворение реалност.Точно съвпадение на цветове може да вдъхнови творческо вдъхновение. √ Без запушване и мехурчета : е Проектиран и произведен с помощта на патент за липсата на запушване, осигуряващ плавна и стабилна печат, с помощта на тези PLA-бензиностанции.Макара с конци с нажежаема жичка херметически затворен пакет с осушителем за защита нажежаема жичка от влага.Сухи 3 D нишки помагат да се избегне образуването на мехурчета и нанизывания нишки. √ Здравина и по-малка нестабилност на : конци PLA е изработена с отлична изработка и от отбраните материали.Высокочистый материал без entanglements и мехурчета, висока прецизност на печат.Спестете вашите пари и ценно време!. √ Висококачествени материали за 3 D печат : конци PLA, изработени с отлична изработка и от отбраните материали.Высокочистый материал без entanglements и мехурчета, висока прецизност на печат, 100% екологично чисти направления PLA са изработени от естествени възобновяеми ресурси, биоразлагаемы i. √ Професионална опаковка : консумативи за 3d-принтер внимателно вакуумируются и осушаются за постигане на ниско съдържание на влага.

Основни свойства

Избор на купувачи