KESYOO 2 бр. във формата На Миди Стъклени Веригата От Мъниста, Предна Капачка, Кабел, Ушни Линия, Мобилна Челюстна Покриване на Шийката на Каишка, Защитен Калъф, Държач, ?
New

KESYOO 2 бр. във формата На Миди Стъклени Веригата От Мъниста, Предна Капачка, Кабел, Ушни Линия, Мобилна Челюстна Покриване на

BGN 3.57

В магазина

Рамката е изработена от смолаМодерен стил може да се използва с различни очила, маски, дрехи.Благодарение на фината работа с тези на веригата за очила ръчно изработени от здрав и издръжлив.Те могат да бъдат регулируемы в съответствие с вашите нужди.Тези вериги за очила много креативни и уникални.Тези вериги за очила може да се носи здраво, и тяхното не е лесно отвалить. Дограма от смола.Модерен стил може да се използва с различни очила, маски, дрехи.Благодарение на фината работа с тези на веригата за очила ръчно изработени от здрав и издръжлив.Те могат да бъдат регулируемы в съответствие с вашите нужди.Тези вериги за очила много креативни и уникални.Тези вериги за очила може да се носи здраво, и тяхното не е лесно отвалить.Описаниеэто колекция от красиви верижки за очила, които са изработени от висококачествен материал, издръжлив и красиви в употреба.Модерен стил може да се използва с различни очила, маски, дрехи.Тези вериги за очила може да се носи здраво, и тяхното не е лесно отвалить.Благодарение на фината работа с тези на веригата за очила ръчно изработени от здрав и издръжлив.

Основни свойства

Избор на купувачи