LUR 3 опаковки на метални очила за четене в полукръгла рамка + 4 опаковки класически очила за четене (само 7 двойки ридеров + 0,75)
New

LUR 3 опаковки на метални очила за четене в полукръгла рамка + 4 опаковки класически очила за четене (само 7 двойки ридеров + 0,75)

BGN 2.33

В магазина

【Купете 1 и ще получите 7 опаковки】 : В този комплект са включени 3 опаковки на метални очила за четене в половината на ръбове по 0,75 и 4 опаковки класически очила за четене за 0,75, което е най-добрият избор за вашата модерен начин на живот 【Опаковка включва 】 : 7 опаковки очила за четене / 7 опаковъчни филтър мешочков. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене. 【Акрилни лещи LUR】 : Обектив LUR са високо светопропускаемостью, устойчив на надраскване и антирефлексно свойства, които ще защитят очите ви и ще истинското зрение. 【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дни.Всеки въпрос или проблем, моля, моля свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. 【Купете 1 и ще получите 7 опаковки】 : В този комплект са включени 3 опаковки на метални очила за четене в половината на ръбове по 0,75 и 4 опаковки класически очила за четене за 0,75, което е най-добрият избор за вашата модерен начин на живот. 【Опаковка включва 】 : 7 опаковки очила за четене / 7 опаковъчни филтър мешочков. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене. 【Акрилни лещи LUR】 : Обектив LUR са високо светопропускаемостью, устойчив на надраскване и антирефлексно свойства, които ще защитят очите ви и ще истинското зрение. 【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дни.

Основни свойства

Избор на купувачи