Ръчна прахосмукачка YAFUNBV, мощен безжичен акумулаторна прахосмукачка с мощност 120 W, за мокро и сухо почистване, подходящи за дома, колата, офиса, с три филтри и три ра?
New

Ръчна прахосмукачка YAFUNBV, мощен безжичен акумулаторна прахосмукачка с мощност 120 W, за мокро и сухо почистване, подходящи за

BGN 9.99

В магазина

[Мощно абсорбиране на] Тази подобрена версия на безжичния ръчната прахосмукачка, за да има по-голяма мощност на засмукване и с двигател с мощност 120 W, който може ефективно засмукване на косми, остатъци от храна и пясък, поддържане на чистотата и реда в домовете и автомобилите [HEPA-филтър] Ние ще ви предоставим 3 миещи HEPA-филтър, които лесно се разбират и за почистване и може да се използва в продължение на дълго време, за да се подобри ефективността на почистване. [Няколко аксесоари] тук Ние имаме прахосмукачка три различни приложения : дълга дюза, мека дълга тръба, четка, както на суха, така и влажна, с помощта на която може ефективно да премахне всяка бъркотия. [Лесна за употреба] Ръчно изработени безжична прахосмукачка лек и портативен, лесен за използване и може лесно да се изчисти от всяко място.Зареждането отнема само 3-4 часа, а времето на работа може да достигне до 30 минути. [Филтър с голям капацитет] Филтър, който е снабден с този автомобил прахосмукачка, има по-голям капацитет, подвижна и прозрачен, което е удобно за наблюдение по всяко време и намалява задължения при използване. [Мощно абсорбиране на] Тази подобрена версия на безжичния ръчната прахосмукачка, за да има по-голяма мощност на засмукване и с двигател с мощност 120 W, който може ефективно засмукване на косми, остатъци от храна и пясък, поддържане на чистотата и реда в домовете и автомобилите. [HEPA-филтър] Ние ще ви предоставим 3 миещи HEPA-филтър, които лесно се разбират и за почистване и може да се използва в продължение на дълго време, за да се подобри ефективността на почистване. [Няколко аксесоари] тук Ние имаме прахосмукачка три различни приложения : дълга дюза, мека дълга тръба, четка, както на суха, така и влажна, с помощта на която може ефективно да премахне всяка бъркотия.

Основни свойства

Избор на купувачи