HARPAT Mini USB Настолен Вентилатор 3 Скорости на Личен Малък Настолен Тенис на Тих USB Вентилатор за Домашния Офис, Автомобил за Пътуване на Открито (Бял)
New

HARPAT Mini USB Настолен Вентилатор 3 Скорости на Личен Малък Настолен Тенис на Тих USB Вентилатор за Домашния Офис, Автомобил за

BGN 0.67

В магазина

?МАЛЪК НАСТОЛЕН вентилатор за : преносим лесен фен на изискания дизайнМини размер (приблизително : 4,8 инча / 5,6 унции) за максимално удобство. ?СВЕРХШУМНЫЙ ВЕНТИЛАТОР за : Настолен USB вентилатор е проектиран така, че да бъде сверхшумным благодарение на безшумна дизайн, като същевременно осигуряват висок разход на въздуха.Безшумен настолен вентилатор е по-подходящ за вашата работа или сън, без да пречи на вас. ?НАСТРОЙКА на режима РЕГУЛИРУЕМА скорост на НАСТОЛЕН вентилатор : с Един бутон ви позволява лесно да регулирате нивото на вятър, ниска / средна / висока скорост.Изберете желаното от вас посоката на вятъра, с помощта на съвместни завъртане на 360 градуса. ? Вентилатор, захранван от USB : Този преносим вентилатор се захранва от USB и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство, друг източник на захранване с поддръжка на USB и т. Мини-фен е идеална за използване в дома, в колата, в офиса, на работния плот, в къмпинг или пътуване. ? Нашето обещание : Ако имате някакви проблеми с този USB вентилатор, свържете се с нас. ?МАЛЪК НАСТОЛЕН вентилатор за : преносим лесен фен на изискания дизайн.Мини размер (приблизително : 4,8 инча / 5,6 унции) за максимално удобство. ?СВЕРХШУМНЫЙ ВЕНТИЛАТОР за : Настолен USB вентилатор е проектиран така, че да бъде сверхшумным благодарение на безшумна дизайн, като същевременно осигуряват висок разход на въздуха.Безшумен настолен вентилатор е по-подходящ за вашата работа или сън, без да пречи на вас. ?НАСТРОЙКА на режима РЕГУЛИРУЕМА скорост на НАСТОЛЕН вентилатор : с Един бутон ви позволява лесно да регулирате нивото на вятър, ниска / средна / висока скорост.Изберете желаното от вас посоката на вятъра, с помощта на съвместни завъртане на 360 градуса. ? Вентилатор, захранван от USB : Този преносим вентилатор се захранва от USB и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство, друг източник на захранване с поддръжка на USB и т. Мини-фен е идеална за използване в дома, в колата, в офиса, на работния плот, в къмпинг или пътуване. ? Нашето обещание : Ако имате някакви проблеми с този USB вентилатор, свържете се с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи