Органайзер за детска количка с Две отделения за съхранение, Преден Мрежест джоб за бутилка, Детска Пелена, Подвижни ремъци, Комплект с Противомоскитной мрежа за де?
New

Органайзер за детска количка с Две отделения за съхранение, Преден Мрежест джоб за бутилка, Детска Пелена, Подвижни ремъци, Комплект

BGN 23.05

В магазина

Polyester комплект от 2 теми, една черна чанта-органайзер за детска количка, една синя мрежа за детска количка от комари и насекоми. Размер : 14*12 см, за съхранение на спортни тениски за деца, чадър и т. Леки бебешки неща. шише, памперс и т. Лесно почистване както на окото, така и чанти за детски колички snowflake Удобна лека и сгъваема здрава.Удобен за пътуване на открито, за някои лесни детски неща.Лесно се прикрепва към детска количка, чанта органайзер за детска количка с подвижни презрамки, застегивается на копчета.В комплекта са включени mosquito net за колички син цвят от един предмет, мрежа против насекоми, с еластична закопчалка easty за закрепване на детски колички различен стил.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Нашите комарници за колички могат да се перат в машина, също така може да се пере на ръка, което ги прави лесни за почистване.ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ : Бърза и лесна настройка, просто разширяване на мрежата от насекоми и поставете количката или плетена детска люлка.ПОДХОДЯЩ за СТАНДАРТНИ ДЕТСКИ колички. комплект от 2 теми, една черна чанта-органайзер за детска количка, една синя мрежа за детска количка от комари и насекоми. Размер : 14*12 см, за съхранение на спортни тениски за деца, чадър и т. Леки бебешки неща. шише, памперс и т. Лесно почистване както на окото, така и чанти за детски колички snowflake Удобна лека и сгъваема здрава.Удобен за пътуване на открито, за някои лесни детски неща.Лесно се прикрепва към детска количка, чанта органайзер за детска количка с подвижни презрамки, застегивается на копчета.

Основни свойства

Избор на купувачи