Cabilock 4 бр. Скоростна Кутия за Писанията Тенис на Декор Ръчен Декор Пиратския Декор на Антични Портретно Скоростна Кухи Книга Калъф За съхранение на Изкуствени Книг?
New

Cabilock 4 бр. Скоростна Кутия за Писанията Тенис на Декор Ръчен Декор Пиратския Декор на Антични Портретно Скоростна Кухи Книга

BGN 2.00

В магазина

ИЗКУСТВЕНА кожаКОВЧЕГ В ФОРМАТА на книга - изглежда като истинска книга и биологично ще се побере във вашата етажерка за книги, така че ще можете да скриете своите съкровища в скрита отделение.КОЖЕНА КУТИЯ ЗА КНИГИ - тя може да се превърне в чудесен акцент на вашия дом или офис за правилното оформяне.Идеален за придаване на декоративно оцветяване на всеки интериор на помещението.РЕКОЛТА ТАЙНАТА кутия с ТАЙНА - изработен от висококачествен полиуретан и дебела дъска, така че е лесно да се сдобият и тя е сигурна.КУТИЯ ЗА КНИГИ на МАСИЧКАТА за кафе - дори ако я постави настрани, тя може да служи стилен футляром за антични аксесоари.СТАРА КОВЧЕГ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на БИЖУТА - Можете да го използвате като красив елемент от интериора, чрез поставяне на няколко предмети в близост до в стаята или на лавица за книги.Пратката включва 4 x кутия за книги/ Особености -Материал : полиуретан, плътна плака/Десктоп бижу-изглежда като истинска чужда книга, но когато отворите на обложката, тя се превръща в кутия за важни писма и дребни елементи! антични книга-можете да го използвате като красив елемент от интериора, с пускането на няколко предмети отстрани в стаята или на лавица за книги. - дори и Ако го отстрани, той може да служи стилен футляром за аксесоари, мини-ковчеже за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи