Abaodam 12 бр. Кутия за съхранение Бонбони На клечка, Голям Органайзер за Бижута, Детски Органайзер за играчки, Голям Органайзер за съхранение на играчки, Кутия за хапче?
New

Abaodam 12 бр. Кутия за съхранение Бонбони На клечка, Голям Органайзер за Бижута, Детски Органайзер за играчки, Голям Органайзер

BGN 6.45

В магазина

пластмасатаОпаковъчни кутии : Можете да ги използвате за опаковане на други ваши подаръци, тя ще направи вашите подаръци са по-атрактивни и нежни.Прозрачни кутии подарък : ?【Предпоставка включва】 Вие ще получите 12 бр. прозрачни подарък кутии със златни панделки.Това ще бъде достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди и за да можете да споделяте с други хора.Кутии за бижута : изящна изработка изработка и изящна опаковка кутии, но в употреба.Наполняемая обхват : Този вид кутии във формата на леденца е изработен от безопасен и полезен пластмаса, в който няма вредни вещества, които могат да повлияят на вашите деца.Кутия за бонбони във формата на Фаворит : Можете също да използвате това поле за опаковане на бонбони, които са приготвили за вашите деца, това ще бъде за тях голяма изненада.Пратката включва 12 x стойка за съхранение Характеристики -Цвят : Розова кутия за бродерия -Размер : 15,00 X6,00 X6,00 см/5,89 X2,36 X2 малки прозрачни кутии за подаръци. -Материал : Пластмаса-голям контейнер за съхранение -под формата на леденца - идеалният начин да стане подарък за рожден ден за децата им много ще се радвате на красива кутия за бонбони. -Можете да го използвате за опаковане на други ваши подаръци, тя ще направи вашите подаръци по-привлекателни, а детска дрънкалка нежна. -Тази изящна кутия изработена от висококачествени материали, безопасни и надеждни, и могат на време да стане подарък за детската душа, за награди на гостите.

Основни свойства

Избор на купувачи