Чанта-кобур за мобилен телефон с трайни найлонови клипс, кобур-калъф е Съвместим с Samsung Galaxy S20 5G, s20, s10, S8, S9, Note10, A41, S7edge, Note 5, A10e, Поясная чанта Съвместима с iPhone XR, 11 Непл?
New

Чанта-кобур за мобилен телефон с трайни найлонови клипс, кобур-калъф е Съвместим с Samsung Galaxy S20 5G, s20, s10, S8, S9, Note10,

BGN 3.33

В магазина

1 Съвместима с повечето модели телефони. Идеална за засаждане, с достъп до всички портове и бутони. Защита от ежедневно износване. Амортизирующий материал за предотвратяване на щети от падане и удар. Надежден и удобен дизайн във формата на клипове или своята практика.Ако търсите стилен и практичен начин за носене на телефона, този кобур за телефон - добър избор.Изработена от висококачествени материали, тази кобур осигурява пълна защита на вашия телефон от драскотини, падания и други повреди.Удобен скоба ви позволява да го прикачите към колана или чантата си, за улесняване на достъп до телефона по всяко време, когато ви се наложи.Изберете от асортимент от стилни цветове, подходящи за вашия телефон, и запазете го в безопасност.Висококачествени материали : здрав найлонов платното материал.Дизайн на чантата : вграден джоб отпред за съхранение на кредитни карти.Тази чанта за телефон с един здрав клипс за колан плюс няколко допълнителни надеждни панти за колан.Можете да го носите на колана с помощта на трайно затягане на колана или в джоба на чантата.Отлично съвместим с ходене, упражнения, скално катерене, крак туризъм, къмпинг и дейности на открито.

Основни свойства

Избор на купувачи