8 Парчета RFID Заключване на карти, Защита на безконтактни карти NFC, Безконтактен защита на кредитни карти за кредитни карти, лични карти, паспорти (8 бр)
New

8 Парчета RFID Заключване на карти, Защита на безконтактни карти NFC, Безконтактен защита на кредитни карти за кредитни карти, лични

BGN 1.67

В магазина

【Пакетът включва】В комплекта са включени 8 картички shield, количество достатъчно за ежедневна употреба и за смяна, можете да ги споделите със семейството и приятелите си за използване 【Високо качество】 Нашите карти NFC shield са изработени от висококачествени материали, които лесно пренебрегнете космически, са безопасни и трайни, можете да ги използвате с доверие. 【Защита на лични данни】 Екранирани карти се използват за създаване на смущения връзка чрез излъчване на насрещното сигнал.Независимо от това, какво устройство използват, те няма да могат да крадат информация за вашата карта, за предотвратяване на изтичането на информация за защита на вашата поверителност. 【Лесно да носите със себе си】 Тези карти-тънки, същия размер, че и кредитна карта, малка дебелина, подходящи за скоби, портфейл или дори, за да се сложи в джоба на панталоните си, лесно да ги носите със себе си. 【Обмислен подарък】 Това защитно устройство за карти - много практичен подарък, можете да го дари своето семейство и приятели, за да ги предпази кредитна карта или паспортных данни. 【Пакетът включва】В комплекта са включени 8 картички shield, количество достатъчно за ежедневна употреба и за смяна, можете да ги споделите със семейството и приятелите си за използване. 【Високо качество】 Нашите карти NFC shield са изработени от висококачествени материали, които лесно пренебрегнете космически, са безопасни и трайни, можете да ги използвате с доверие. 【Защита на лични данни】 Екранирани карти се използват за създаване на смущения връзка чрез излъчване на насрещното сигнал.Независимо от това, какво устройство използват, те няма да могат да крадат информация за вашата карта, за предотвратяване на изтичането на информация за защита на вашата поверителност.

Основни свойства

Избор на купувачи