Кофа за боклук BIGEBAN с датчик за движение 2,5 Литра, Умно Кошчето за баня с капак, на малка Автоматично кошче за Боклук за Баня, офис, спалня, дневна, кухня, тоалетна (Бял?
New

Кофа за боклук BIGEBAN с датчик за движение 2,5 Литра, Умно Кошчето за баня с капак, на малка Автоматично кошче за Боклук за Баня,

BGN 29.51

В магазина

?【Интелигентен сензор】 : Бесконтактное кофа за боклук се адаптира модерна технология за автоматично разпознаване, моля инсталирайте от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) преди да използвате този боклук кофи за баня с датчик за движениеСлед това, моля, натиснете бутона на захранването, червен индикатор мигнет един път, което означава, че успешното включване на захранването.Капак остава отворен, ако ръцете ви остават до инфрачервен сензор за движение, капакът се затвори автоматично след 5 секунди, ако датчиците не открива никакво движение. ?【Водоустойчивост IPX5】 : подобрена технология за водоустойчивост IPX5 предотвратява повреда на устройството с вода или влажна среда.След изплакване на повърхността не остава петна от вода.Той е подходящ за баня, кухня, тоалетна и кемперов. ?【Тънък дизайн за тесни пространства】 : компактно бесконтактное кошчето за баня с капацитет 9 литра / 2,5 литра, размер : 9.2", подходящи за ограничено пространство или тесни интервали от време.Това е идеалният размер за баня, спални, офис, детски стаи, тоалетна, апартаменти, вили, кемперов, джипове и други по-малки помещения. ?【Лесен за почистване и само уплътняващи】 : Бесконтактное кошчето за баня, изработени от висококачествена ABS-пластмаса клас А. Умно бесконтактное кошчето за боклук с капак има гладка повърхност и лесни за почистване, а и теглилки капачки, предотвратява течове мирис от боклук кофи.Подвижна фиксиран подложка за торбата за боклук може да се предотврати падането на торби за боклук, може лесно да се замени торби за боклук. ? 【Перфектното изживяване за пазаруване】 : Ако получите продукт с някакви проблеми употреба или повреден, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа, можете да се възползвате от безусловно връщане. За гарантиране на 100% удовлетворение. ?【Интелигентен сензор】 : Бесконтактное кофа за боклук се адаптира модерна технология за автоматично разпознаване, моля инсталирайте от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) преди да използвате този боклук кофи за баня с датчик за движение.След това, моля, натиснете бутона на захранването, червен индикатор мигнет един път, което означава, че успешното включване на захранването.Капак остава отворен, ако ръцете ви остават до инфрачервен сензор за движение, капакът се затвори автоматично след 5 секунди, ако датчиците не открива никакво движение. ?【Водоустойчивост IPX5】 : подобрена технология за водоустойчивост IPX5 предотвратява повреда на устройството с вода или влажна среда.След изплакване на повърхността не остава петна от вода.Той е подходящ за баня, кухня, тоалетна и кемперов. ?【Тънък дизайн за тесни пространства】 : компактно бесконтактное кошчето за баня с капацитет 9 литра / 2,5 литра, размер : 9.2", подходящи за ограничено пространство или тесни интервали от време.

Основни свойства

Избор на купувачи