обновена Счупване на Метална птица - декорация за двор с метални птици - Художественото оформление на двора от метал - Коледни украси на открито - Фигурка на Кардина?
New

обновена Счупване на Метална птица - декорация за двор с метални птици - Художественото оформление на двора от метал - Коледни украси

BGN 3.33

В магазина

Предавайте същността на природата с помощта на реалистичен дизайн и изящни подробности в нашата метална птица КардиналВизуален празник : Чудесно присъствие на нашата метална птица Кардинал. Размер : Височина-12 см, Ширина 10 см.Дебелина : 0,1 инча - 2,7 мм (12 калибри) от неръждаема стомана.Търсите Уникален Декор за двор? - Нашата Счупване на птица има Изискани и уникални детайли и реалистичен външен вид.Просто поставете го в градината Си, в тревата, в двора или дори у дома.Изберете Любимата Си Птица от Нашата Художествена колекция метални птици!.Този Кардинал ще Олицетворява Любовта в Задния Двор ! - Кардиналите Олицетворява Лоялността, Любовните отношения и Моногамията Над Всичко Останало В Чл индианци.Това ще се превърне в идеален подарък за вашите близки за специални поводи като годишнина, рожден ден, Ден на майката и на бащата.Насладете Се На Този Очарователен Двор В Съседство! - Това е красива декорация за двор на открито ще привлече вниманието Отдалеч, и тревата, двор или градина вече никога няма да бъдат същите.Просто комбинирайте Нашата колекция от метални птици за Вашето удоволствие.Отлично качество и размер - Височина 30 см (12 инча) Ширина 25,6 см (10 инча), изработена от висококачествена стомана с дебелина 0,1 инча - 2,7 мм (12 калибър), изрязани с лазер, след това е покрит с прахово покритие (канава пясък, за да увеличите визуално преживяване).Тя е устойчива на атмосферни влияния, дебел и здрав, това Не се Огъват вятър.Лесна инсталация - Всичко, което Ви трябва, е Чук, да Чукам на Тази Очарователна Красавица. (Преди да пробия, ако е твърдо дърво), Просто прибейте директно до дърво, стълб, ограда или друго място.Можете също така да прикачите метални птици към стената с помощта на двустранния на лентата.Търсите Уникален Декор за двор? - Нашата Счупване на птица има Изискани и уникални детайли и реалистичен външен вид.Просто поставете го в градината Си, в тревата, в двора или дори у дома.Изберете Любимата Си Птица от Нашата Художествена колекция метални птици!.

Основни свойства

Избор на купувачи