Electric Гума Tnfeeon, Комплект Електрически Ластиков На Батерии, Електрически Молив-Гумичка за Рисуване на Художника (в Синьо)
New

Electric Гума Tnfeeon, Комплект Електрически Ластиков На Батерии, Електрически Молив-Гумичка за Рисуване на Художника (в Синьо)

BGN 0.67

В магазина

рисуването с молив【Безжична, компактен и лек】 Този художествен electric гума осигурява прецизно управление и перфектен за рисуване, скициране, colorization, архитектурни планове, декоративно-приложното изкуство, и т. Набор от художника.【Лесна употреба】 Автоматично гума е с ергономичен дизайн, по-удобен за хващане, както и с удобен голям превключвател е много чувствителен.Просто кликнете върху бутона, за да премахнете знак.електрически гумички за триене. комплект за рисуване.【Силна способност да размие】 Кръгово движение и мощен мотор позволяват ефективно и точно се пере целеви райони.Само лек натиск, и ще притежава огромна сила. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако сте недоволни от своя опит или стока, ние силно препоръчваме да се свържете с нас, за да можем да решим проблема! идеи за коледни подаръци за момче, коледни подаръци за колеги, коледни подаръци за клиенти, коледни подаръци за 1-годишно дете, необичайни коледни подаръци, персонализирани коледни подаръци, подаръци за Коледа. 【Акумулаторна electric гума】 Зареждане на по-экологична и энергосберегающа, вградена батерия с капацитет 600 mah, може да бъде зареждана 1000 пъти по-един път, време на готовност-продължително и по-издръжлив.

Основни свойства

Item Type:
Electric Eraser
Material:
ABS
Size:
Approx. 15 x 2.7 x 2.3cm / 5.9 x 1.1 x 0.9in
Battery Type:
Lithium Battery (Shipped with Built-in Battery)
Battery Model:
AA
Battery Capacity:
600mAh
Times of Use:
It can be charged more than 1000 times once (calculated at 3 seconds/time), with longer standby time and more durable
Rubber Diameter:
The thin head with a diameter of 2.5mm is suitable for detailed and high-gloss wiping.:
The thick head with a diameter of 5mm is suitable for partial and large area wiping.:
Package List:
1 x Electric Eraser:
1 x Rubber Card Holder:
10 x Thin Rubber Tip:
10 x Rough Rubber Tip:
1 x USB Cable:
Note:
Manual measurement, there may be slight errors. :

Избор на купувачи