Tasmegol Штабелируемый Стоманена Рамка Чекмеджета За Съхранение на Дрехи Сгъваема Тъканно Кутия с цип Чанта За Облекло от Плат Оксфорд Голям Прозрачен Прозорец Шкафо?
New

Tasmegol Штабелируемый Стоманена Рамка Чекмеджета За Съхранение на Дрехи Сгъваема Тъканно Кутия с цип Чанта За Облекло от Плат Оксфорд

BGN 20.89

В магазина

Плат от Оксфорд 【Размер】 размери на продукта : 16,54x12,6x11,81 инча.Капацитет : 40 литра.Това е кутия за съхранение с голям капацитет, който може да побере много неща, и тя помага да се поддържа ред в стаята си, лесно почистване загроможденные cd-та / DVD-та, дрехи, играчки, футоны и т. 【Отличен материал】 е Изработен от висококачествен оксфордския материала, той е водоустойчив, устойчив на ежедневното износване и може да се използва в продължение на дълго време.Той едновременно дишащи и прахоустойчив, а съдържанието може да се поддържат чисти.Освен това, той твърдо се задържа на проволочном рамка, така че да не се притеснявате за това, че той помнется или да загубят формата си дори и при полагане в една купчина и съхранение. 【Спестяване на пространство】Той сгъване, може да компактно се сгъва, когато не се използва и съхранява в затворени помещения, така че тя да не заема много място.Освен това, от двете страни има дръжка, която го прави удобен за преместване и пренасяне. 【Лесен за използване дизайн】 По цялата повърхност има прозрачен прозорец, така че можете лесно да намерите това, което искате да извадите, и да получите ясна представа за съдържанието.Благодарение на дупките и отгоре, отпред той се отваря лесно с помощта на цип, и вие можете лесно засовывать и извадят багажа. [Широко приложимо] Не само функционалността, но и на комбинация от прост дизайн и спокоен тъмно синьо хармонично ще се побере във всеки интериор.Широко се прилага за шкафове, закачалки, дневни, спални, детски стаи, рафтове и т. Когато се използва под формата на купища си и да се използват за съхранение на малки предмети и канцеларски вместо наяве. 【Размер】 размери на продукта : 16,54x12,6x11,81 инча.Капацитет : 40 литра.Това е кутия за съхранение с голям капацитет, който може да побере много неща, и тя помага да се поддържа ред в стаята си, лесно почистване загроможденные cd-та / DVD-та, дрехи, играчки, футоны и т. 【Отличен материал】 е Изработен от висококачествен оксфордския материала, той е водоустойчив, устойчив на ежедневното износване и може да се използва в продължение на дълго време.Той едновременно дишащи и прахоустойчив, а съдържанието може да се поддържат чисти.Освен това, той твърдо се задържа на проволочном рамка, така че да не се притеснявате за това, че той помнется или да загубят формата си дори и при полагане в една купчина и съхранение. 【Спестяване на пространство】Той сгъване, може да компактно се сгъва, когато не се използва и съхранява в затворени помещения, така че тя да не заема много място.

Основни свойства

Избор на купувачи