Комплект Хавлиени Кърпи PakiInno, Меки Абсорбиращи Кърпи, Стилни Сиви Минималистичные Абстрактни Художествени Текстура, Пушистое Кърпа за Душ, Кърпа за Ръце, Гъба за Ф?
New

Комплект Хавлиени Кърпи PakiInno, Меки Абсорбиращи Кърпи, Стилни Сиви Минималистичные Абстрактни Художествени Текстура, Пушистое

BGN 42.29

В магазина

♬Комплект ХАВЛИЕНИ кърпи от 3 теми : В комплекта е включена кърпи за баня, 1 гъба, 1 кърпа за ръце Широк асортимент представени меки кърпи, които са подходящи за всяка баня дома или хотела, което ще ви осигури по-луксозна почивка. ♬ВОДОПОГЛЪЩАЕМОСТ : Материал хавлиени кърпи осигурява максимална впитываемость, те са меки и приятни за кожата, предоставят на потребителите всички основни нужди на сушене в банята, за да увийте около косата или да изсъхне на тялото. ♬УДОБНО и практично : Комплект хавлиени кърпи мека и удобна, лека и удобна, изключително подходящ за баня, кухня, фитнес зала, спа, на офиса, на плажа, салон за красота, в общежитието на колежа и т., което ви позволява да се насладите на лукс и практична сушене независимо от това, кога и къде, което ви гарантира бърз и удобен опит. ♬УНИКАЛЕН ДЕКОР : Абсорбиращи кърпи за ръце в банята с весели шарки и цветя ще създаде художествена коллизию и визуално пиршество за вашия апартамент, къща на колела, басейн, студио за йога, а също и ще се превърне в идеален подарък за Свети Валентин, Ден на независимостта, Ден на Св. Патрик, Великден, рождени Дни, нов дом, сватби и много други. ♬ ЛЕКОТА на ПОДДРЪЖКА : Моля, изпиране на декоративни кърпи за баня преди употреба.Машинно пране за удобство на грижи и почистване.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Когато не се използва, може да се сгъва и съхранява в кошница за багаж, кутия или шкаф.Лесен за използване, той ще бъде вашият идеален спътник в живота. ♬Комплект ХАВЛИЕНИ кърпи от 3 теми : В комплекта е включена кърпи за баня, 1 гъба, 1 кърпа за ръце. Широк асортимент представени меки кърпи, които са подходящи за всяка баня дома или хотела, което ще ви осигури по-луксозна почивка. ♬ВОДОПОГЛЪЩАЕМОСТ : Материал хавлиени кърпи осигурява максимална впитываемость, те са меки и приятни за кожата, предоставят на потребителите всички основни нужди на сушене в банята, за да увийте около косата или да изсъхне на тялото. ♬УДОБНО и практично : Комплект хавлиени кърпи мека и удобна, лека и удобна, изключително подходящ за баня, кухня, фитнес зала, спа, на офиса, на плажа, салон за красота, в общежитието на колежа и т., което ви позволява да се насладите на лукс и практична сушене независимо от това, кога и къде, което ви гарантира бърз и удобен опит. ♬УНИКАЛЕН ДЕКОР : Абсорбиращи кърпи за ръце в банята с весели шарки и цветя ще създаде художествена коллизию и визуално пиршество за вашия апартамент, къща на колела, басейн, студио за йога, а също и ще се превърне в идеален подарък за Свети Валентин, Ден на независимостта, Ден на Св. Патрик, Великден, рождени Дни, нов дом, сватби и много други.

Основни свойства

Избор на купувачи