Veemoon 1 бр. Кутия за Салфетки Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Автомобили Кутия За Салфетки Органайзер За Съхранение на Хартиени Кърпи Калъф За Сал?
New

Veemoon 1 бр. Кутия за Салфетки Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Автомобили Кутия За Салфетки Органайзер За Съхранение

BGN 0.33

В магазина

Пат, ханша и бедрата Кутия за салфетниц : Изработени от безопасен материал, практичен за по-дълга употреба.Кола за хартия : Прост и елегантен стил, подходящ за всички стилове за украса на къщата.Кутия за тоалетни принадлежности : Модерен и опростен дизайн на външния вид, той може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове.Органайзер за салфетки : Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Настолен диспенсер за хартиени кърпички : Изработен от безопасен материал, практичен за употреба.Пат, ханша и бедрата. Кутия за салфетниц : Изработени от безопасен материал, практичен за по-дълга употреба.Кола за хартия : Прост и елегантен стил, подходящ за всички стилове за украса на къщата.Кутия за тоалетни принадлежности : Модерен и опростен дизайн на външния вид, той може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове.Органайзер за салфетки : Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Настолен диспенсер за хартиени кърпички : Изработен от безопасен материал, практичен за употреба.Пратката включва 1 x кутия за салфетки Характеристики -Размер : Около 18,20 X12,90 X9,50 см/7,15 X5,07 X3,73 инча, органайзер за салфетки. - Материал : PET, кутия за притежателя на ролка тоалетна хартия, HIPS. - Може би в банята, спалнята, кухнята, за да отговори на различните нужди на капак кутии за салфетки правоъгълни. - Кутия за притежателя на тоалетна хартия е направена от различен материал, който е траен и практична кутия за хартия за баня.

Основни свойства

Избор на купувачи