Eucredy Универсална поставка за Чаши за детски колички, Актуализиран поставка за Чаши за велосипед, Регулируем Държач за Велосипеди бутилки С Вода Голям Калибър, Държ?
New

Eucredy Универсална поставка за Чаши за детски колички, Актуализиран поставка за Чаши за велосипед, Регулируем Държач за Велосипеди

BGN 3.03

В магазина

【Лесна инсталация】 - Лесна за използване и инсталиране или премахване без никакви инструменти 【Универсално използване】- Той е съвместим с повечето бебешки колички, а и могат да бъдат използвани за велосипеди, велотренажерах, инвалидни колички, каруци, ходунках, велосипеди на три колела, самокатах, представени на пазара. 【Въртене на 360 ° 】-Благодарение на дизайна на въртене на 360 градуса можете да регулирате поставка за чаши, под всякакъв ъгъл, който искате, можете да го инсталирате на дръжката, под седалката, долната тръба, вилката, предната част на тръбата. 【Регулируемо междурелсие】- Голям регулируем калибър, подходящ за повечето бебешки шишета, кафе чаши, чаши, кутии за напитки и бутилки с вода. След това поставете скоба за багажник дограма, изберете най-подходящото положение и внимателно затегнете главата на оста на въртене; 3. Регулиране на чаша в съответствие с желанията на ъгъла на използване; 4. Леко се разклаща чашата след ликвидация, за да се провери, осигурено ли е тя.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : черен Тегло : 0,5 килограм Размер на чашката : 5.

Основни свойства

Избор на купувачи